Verwarming EPB

Informatieavond op 22 maart in Brussel

Sinds 1 januari 2011 is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de nieuwe regelgeving verwarming EPB van kracht. Deze regelgeving legt verschillende controles op voor de verwarmingssystemen (met een nominaal vermogen van meer dan 20 kW) tijdens hun installatie en tijdens hun gebruik: de keuring van nieuwe of gerenoveerde verwarmingssystemen, een periodieke controle elk jaar of om de 3 jaar en een diagnose voor de ketels ouder dan 15 jaar. Het ontwerp van de verwarmingssystemen evolueert sterk en

de prestatie-eisen eveneens: de verwarmingstechnici zijn de eersten die hierbij betrokken zijn. Daarom organiseert de cel Energie-Leefmilieu van de CBB-H op dinsdag 22 maart van 18 tot 20u een informatieavond over dit onderwerp. De avond zal plaatsvinden bij de Confederatie Bouw, Lombardstraat 42, 1000 Brussel (u kunt gebruikmaken van een parking). Deelnemen is gratis, de inschrijvingen gebeuren via het inschrijvingsformulier dat beschikbaar is op www.confederatiebouw.be, in de rubriek Agenda.

Meer weten? Céline De Schryver, 02 545 58 32, cde@confederatiebouw.be.