Verlaagde btw-tarieven in de bouwsector


De btw lijkt voor sommigen kinderspel en voor anderen een onontwarbare knoop. De btw-tarieven die van toepassing zijn in de bouwsector vormen een bijzonder uitgebreide en complexe tak van deze materie en zij wijzigen bovendien voortdurend. Het toenemende aantal wettelijke en administratieve regelgevingen inzake btw, alsook de bijzonder uitgebreide Belgische en Europese rechtspraak, maken het voor de bouwbedrijven allesbehalve eenvoudig.

Alle geüpdatete informatie rond de btw-tarieven voor renovatiewerken, afbraak-herbouw, sociale woningbouw,… vindt u nu overzichtelijk terug in dit unieke boek, dat u het tijdrovende opzoekingswerk in de uiteenlopende bronnen bespaart. Bovendien zorgt een gedetailleerde trefwoordenlijst voor de nodige hulp bij het bepalen van het btw-tarief van een specifiek werk in onroerende staat.

Het werk is uitgegeven door Kluwer en telt 250 pagina’s. De Confederatie Bouw kan het aan haar leden aanbieden tegen de voordeelprijs van 50 € (papier of e-book) of 65 € (papier en e-book). Niet-leden en andere geïnteresseerden kunnen het bekomen tegen de prijs van 85 € of 110 € (wat de prijs is waarvoor Kluwer het verkoopt). Dit boek is ook beschikbaar in het Frans met als titel: La TVA et les taux réduits dans le secteur de la construction.


  • Leden: € 50 x ….. ex. (papier of e-book) of € 65 x ….. ex. (papier en e-book)
  • Niet-leden : € 85 x ….. ex. (papier of e-book) of € 110 x ….. ex. (papier en e-book)

Bestellen

Online  
Via mail 
- Per post of fax: download het bestelformulier