Een volledig geactualiseerd Technisch Woordenboek voor het Bouwbedrijf

Zoekt u een hulpmiddel om vakspecifieke woorden uit de bouwsector te vertalen van het Nederlands naar het Frans of omgekeerd? Dan is het Nieuw Technisch Woordenboek voor het Bouwbedrijf (N-F, F-N) iets voor u. Dit elektronisch vertaalwoordenboek bundelt maar liefst 40.000 trefwoorden en meer dan 100.000 onderliggende termen en begrippen.

De auteur, Tom Venstermans actualiseerde het Technisch Woordenboek van zijn grootvader Jan Venstermans. Daarbij moderniseerde hij de terminologie en voegde hij onder andere 5.000 nieuwe trefwoorden toe. Hiervoor baseerde hij zich op honderden publicaties, zoals Technische Voorlichtingen, onderzoeksrapporten en publicaties van universiteiten. Hij werkte maar liefst 3 jaar aan dit omvangrijke naslagwerk, met ondersteuning van vertalers en tolken uit de sector.

Dit handige vertaalwoordenboek is essentieel voor de bouwprofessional. U vindt er moeiteloos de passende terminologie en bijhorende vertalingen in.

Leden van de Confederatie genieten een jaar lang een voorkeurtarief van € 75 (excl. btw). Niet-leden betalen € 99 (excl. btw). Betalen kan vlot via de webshop van de Confederatie Bouw. Vanaf 5 exemplaren hebt u recht op een korting.

Na betaling kan u meteen deze bijbel downloaden en het kruim eruit halen voor een jaar vanaf de aankoopdatum. Gedurende die tijd zult u ook genieten van de automatische updates voor het woordenboek. Na het verstrijken van die twaalf maanden kan het abonnement gemakkelijk verlengd worden.

Als er zich problemen voordoen bij het downloaden, installeren of activeren, gelieve dan te surfen naar de helppagina van WoBoDiCo.
Opgelet: WoBoDiCo werkt enkel onder Windows-besturingssystemen.

 

 

Gegevens
Bedrijf:
Naam:
Voornaam:
Email:
Straat, nummer, bus:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Land:
Aantal: